Jihočeský Tvaroh & Jogurt Stracciatella méně sladký Madeta
Jihočeský Tvaroh & Jogurt Stracciatella méně sladký Madeta se vyrábí z tvarohu, jogurtu s bifido kulturou (Bifidobacterium), stracciatelly (kousků čokolády).
Zdravým osobám, které nejsou v přísném dietním režimu, tento výrobek neuškodí, a mohou ho občas zařadit do svého jídelníčku. Vyhnout by se mu měli lidé, kteří mají alergii na mléko a laktózu, mohli by totiž mít potíže s trávením, poněvadž se jedná o mléčný výrobek.
Jihočeský Tvaroh & Jogurt Stracciatella méně sladký Madeta lze čas od času využít jako svačinu nebo součást snídaně. Vhodné je si přidat i nějaké méně sladké ovoce (jahody, borůvky, maliny, ostružiny, ...), které nám dodá vitamíny i vlákninu. Strava má být pestrá, a tak neváhejte své snídaně a svačiny obměňovat. Skvělým tipem na obměnu je například tvarohový dezert s proteinem nebo mugcake.