Banány v medu Včelařství Domovina
Kamkoliv přidáme banány, je to báječná dobrota: zmrzlina, koktejl, dort… a med, no samozřejmě. Takže, tady je máte – famózní banány v medu, protože jsou: > sladké tak akorát, abyste se jich nikdy nepřejedli, > exotické a voní dálkami, > žluté, na stole nepřehlédnutelné, > dobré, smyslné a už ochutnat je potěšení. Složení a konzistence ochuceného medu s banány Med s banány se skládá výhradně z medu a lyofilizovaných banánů. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a zlepší roztíratelnost. Není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med, spíše se jeho konzistence podobá hustotě pastovaného medu, kterou zvyšuje i lyofilizované ovoce. Lze jej mazat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva jako např. neopečený toustový chléb nebo croissant.
Skladování: teplota do 25 °C, vlhkost do 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici