Potraviny keyboard_arrow_right
Vaření a pečení keyboard_arrow_right
Cukr keyboard_arrow_right
BIO skořicový cukr třtinový Amylon
344 kcal
Také 1 440 kJ ● Energetická hodnota
0 g
Doporučený denní příjem: 0 g
86,1 g
Doporučený denní příjem: 0 g
Cukry
80 g
0 g
Doporučený denní příjem: 0 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Doporučený denní příjem: 0 g
Sůl
-
Vápník
-
Sodík
-
Voda
-
PHE
-
0%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Paušální výdej
Lehce aktivní
Nejhledanější v kategorii Cukr
Složení nutričních hodnot
0 %
100 %
93 %
0 %
0 %
Premium uživatelé nevidí reklamy
Potravinu si můžeš zapsat do jídelníčku

Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.

Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.

Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
Více než 7 milionů uživatelů
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Nikdy jsem nehlídala počty kalorií, byla jsem velmi štíhlá. Pak ale přišlo období, kdy nebyl čas na pohyb. Při výšce 175, jsem měla 75 kg. Řekla jsem si stop a začala se sebou něco dělat (kombinace pohybu, lehké stravy, velké množství tekutin). Také jsem narazila na tuto úžasnou stránku, které vděčím za to, že se pomalu dostávám na svoji původní váhu. Myslím, že tato aplikace pomáhá přirozeně shodit přebytečná kila, a to je mnohem lepší, úspěšnější cesta ke štíhlosti než drastické diety!
Bojuji s nadváhou celý život a vyzkoušel jsem leccos....bez úspěchu...Na radu své paní doktorky -diabetičky jsem začal jíst podle těchto tabulek! Nijak zvlášť se nehlídám a šlo dolů 4 kg! Děkuji vám...své paní doktorce také..nevím,zda můžu zveřejnit jméno... Ona má největší zásluhu!
Výborné webovky, díky kterým mám již 15 kg dole a rozhodně nekončím :) Chválím velký \"seznam\" potravin, najdu vždy skoro vše. Děkuji!
KalorickeTabulky.cz © 2025 Všechna práva vyhrazena.