chléb cibulový
Chléb cibulový je oblíbený díky své lahodné chuti a křupavé kůrce. Do připraveného chlebového těsta se přidává dopředu usmažená cibulka, která chléb skvěle ochutí.
Chléb je potravina, která nám do jídelníčku přináší především sacharidy a vlákninu. Smažená cibulka, která se do výrobku přidává, nám lehce navyšuje množství tuku. Pokud se snažíte žít zdravěji nebo redukovat svou hmotnost, pak si raději vybírejte kváskové žitné chleby.
Chléb cibulový stačí je nejlepší čerstvý, stačí ho jen zlehka namazat máslem a vychutnat si jeho jedinečnou chuť. Určitě je ale dobré si přidat několik kousků čerstvé zeleniny a zdroj bílkovin (sýr cottage, syrečky, libová šunka, ...). Pokud rádi zkoušíte nové recepty, tak si můžete zkusit upéct skvělý domácí bramborový chléb s cibulkou.