Chlebíčky rýžové křehké Albert
Chlebíčky rýžové křehké Albert jsou pufovaný výrobek, který se vyrábí pouze z rýže. Výobek může obsahovat stopy sóji.
Výrobek je přirozeně bezlepkový, a tak ho mohou jíst i osoby, které mají alergii na lepek a pšenici. Navíc je vhodný i pro vegetariány a vegany. Pufování je způsob úpravy potravin, při kterém se ve speciálním stroji při vysokém tlaku a teplotě zpracovává daná surovina (rýže, kukuřice, pohanka, ...).
Chlebíčky rýžové křehké Albert se mají skladovat v suchu a chránit před teplem a přímým slunečním zářením. Rýžové chlebíčky se hodí jako rychlá svačina do práce i na cesty, jejich nespornou výhodou je jejich trvanlivost. Poněvadž tyto chlebíčky jsou zdrojem sacharidů, tak je vhodné je doplnit kvalitní bílkovinou, například libovou šunkou, méně tučným sýrem nebo některou z domácích pomazánek (fazolová, česneková, tvarohová, sardinková, ...).