Raffaello confetteria Ferrero
Confetteria kokosový ořech mandle Raffaello se vyrábí z rostlinných tuků (palmový, shea), sušeného kokosu, cukru, mandlí, odtučněného sušeného mléka, sušené syrovátky, pšeničné mouky, aroma, emulgátoru: lecitiny (sójové), kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný) a jedlé soli.
Bonboniéry a podobné cukrovinky rozhodně nepatří na každodenní jídelníček. Výrobek není vhodný pro osoby s diabetes mellitus, obsahujte totiž cukr, nebo obezitou, protože je zde velké množství mléka a rostlinných tuků. Dále také obsahuje potenciální alergeny: mléčnou bílkovinu, laktózu, ořechy a kokos.
Confetteria kokosový ořech mandle Raffaello se může konzumovat i jako samostatný dezert k čaji nebo kávě. Občas se také používá k dozdobení slavnostních dortů nebo jako součást jiných sladkých jídel. Pokud milujete chuť kokosu, pak můžete zkusit kokosové kuličky nebo rýžové kuličky s kokosem z našich receptů.