Fazole červené v sladkoslaném nálevu Giana
Fazole červené v sladkoslaném nálevu Giana jsou skvělým zdrojem vlákniny a bílkovin. Výrobek obsahuje červené fazole, vodu, cukr a jedlou sůl.
Fazole patří mezi luštěniny, a tak nám nabízí kvalitní rostlinné sacharidy i bílkoviny. Pravidelná konzumace fazolí snižuje koncentraci škodlivého LDL cholesterolu i krevní tlak, postará se o pravidelnost stolice a ochraňuje před vznikem hemoroidů a rakoviny střev. Jejich velkou předností je vysoká sytící schopnost (zejména pokud nejsou fazole rozvařené), a proto se hodí i pro hubnutí.
Fazole červené v sladkoslaném nálevu Giana by se po otevření měly ihned spotřebovat. Je možné je jednoduše přidat do různých salátů nebo z nich vytvořit pomazánku. Lze je také jen ohřát a podávat jako k přílohu k masu, tofu nebo volskému oku. Červené fazole jsou velmi často součástí exotických mexických pokrmů (chilli con carne, plněné tortily, ...). V poslední době se však využívají i k přípravě různých sladkých dezertů, zkuste třeba fazolové brownie Sasi, budete mile překvapeni, jak dobře chutná.