Potraviny keyboard_arrow_right
Sladkosti keyboard_arrow_right
Čokolády a bonboniéry keyboard_arrow_right
Figaro hořká 43% karamel
Figaro hořká 43% karamel
Zadej množství a jednotku
1 g
= 100 g
535 kcal
Také 2 238 kJ ● Energetická hodnota
3,8 g
Doporučený denní příjem: 118 g
54,5 g
Doporučený denní příjem: 182 g
Cukry
51,5 g
32,5 g
Doporučený denní příjem: 53 g
Nasycené mastné kyseliny
18,5 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
3,9 g
Doporučený denní příjem: 28 g
Sůl
0,75 g
Vápník
-
Sodík
0 g
Voda
-
PHE
190 mg
0%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Paušální výdej
Lehce aktivní
Nejhledanější v kategorii Čokolády a bonboniéry
Složení nutričních hodnot
4 %
60 %
57 %
36 %
20 %
Premium uživatelé nevidí reklamy
Potravinu si můžeš zapsat do jídelníčku

Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.

Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.

Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
Více než 7 milionů uživatelů
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
S těmito stránkami hubnu už podruhé, zdravou a přirozenou cestou. Všichni mne chválí, opět se vejdu do své velikosti šatů. Pokud má člověk disciplínu a sebemotivaci, tak Vás mohu jen vřele doporučit :) Je to sice jen na nás uživatelích, jak to dopadne, ale Vy nám hodně pomáháte k úspěchu :)
Dobrý den, chci opravdu pochválit tvůrce těchto stránek, díky kterým se mi daří dávat kila dolů, mám přehled o tom, co jsem za den snědla, jak mám dodržovat režim atd. - je pro mě velikým pomocníkem :) fakt skvělé, po dvou měsících jsem zhubla o 8 kilo a hodlám v tom i nadále pokračovat, mockrát děkuju :)
Skvělá stránka. Díky jídelničku vím, jaký mám denní příjem a výdej a nemusím nic složitě počítat. Právě počítání mě vždy odrazovalo od změn ve stravovacím návyku. S těmito stránkami to bude hračka.
KalorickeTabulky.cz © 2025 Všechna práva vyhrazena.