Gnocchi di patate Italiamo jsou bramborové noky určené k dovaření. Ve složení najdete bramborové pyré, pšeničnou mouku, bramborový škrob, rýžovou mouku, jedlou sůl, pasterované vejce a sušené odstředěné mléko.
Bramborové noky nám do jídelníčku přinesou hlavně sacharidy, tuků je zde velmi málo. Držíte-li redukční dietu, pak jak přílohu volte raději vařené brambory, rýži, pohanku nebo zeleninové pyré. Bramborové noky jsou nutričně velmi vydatné a bohaté na kalorie.
Gnocchi di patate Italiamo se mají vložit do vroucí osolené vody a vařit ještě 2 minuty od chvíle, kdy vyplují na povrch. Poté se scedí a ihned podávají. Můžete je využít jako přílohu nebo jako základ jídla. Výborně chutnají se špenátem a kuřecím masem nebo třeba s tuňákem, cuketou a žampiony.