Potraviny keyboard_arrow_right
Vaření a pečení keyboard_arrow_right
Koření, bujóny, ochucovadla keyboard_arrow_right
Grilovacia zmes Mäspoma
162 kcal
Také 677 kJ ● Energetická hodnota
3,9 g
Doporučený denní příjem: 118 g
29,5 g
Doporučený denní příjem: 182 g
Cukry
5,8 g
2,8 g
Doporučený denní příjem: 53 g
Nasycené mastné kyseliny
0,6 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Doporučený denní příjem: 28 g
Sůl
57,9 g
Vápník
-
Sodík
-
Voda
-
PHE
195 mg
1%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Paušální výdej
Lehce aktivní
Nejhledanější v kategorii Koření, bujóny, ochucovadla
Složení nutričních hodnot
11 %
81 %
16 %
8 %
2 %
Premium uživatelé nevidí reklamy
Potravinu si můžeš zapsat do jídelníčku

Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.

Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.

Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
Více než 7 milionů uživatelů
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Díky Kalorickým tabulkám si hlídám denní příjem a jím pravidelně, to mi pomohlo také zredukovat váhu. Měl jsem dříve 135 kg, nyní 89 kg. Nezbývá mi nic jiného než Kalorické tabulky doporučovat. Děkuji Vám!
Android aplikace neuveritelne funkcni, a bez nadsazky absolutne blbuvzdorne a intuitivni vkladani. Premium za par korun to rozhodne stoji!!! dekuji tvurcum.
Výborná aplikace. Drtivou většinu potravin najdete i podle výrobce (např.pomocí čárkového kódu), nebo můžete zadat své hodnoty; popřípadě v sekci "moje jídla" dáte ingredience a aplikace vám vyhodnotí celkovou nutriční hodnotu; tady bych měl návrh - s tepelnou úpravou ingredience ztratí hmotnost a pravděpodobně si zachovají nutriční hodnoty - něco se se vyvaří, vypeče,... Nějaká redukce výsledné hmotnosti, ale dá se to obejít. Pro mě dostatečná i databáze aktivit. Vše funguje i na webu.
KalorickeTabulky.cz © 2025 Všechna práva vyhrazena.