Horský chléb Lidl
Horský chléb Lidl se peče z bílé pšeničné mouky a díky tomu je světlý a křupavý. Z nutričního hlediska je zdrojem sacharidů a rychlé energie, a má tedy vyšší glykemický index.
Pro zdravý životní styl se mnohem lépe hodí celozrnné, žitné či špaldové pečivo. Dále je vhodné grahamové nebo kváskové. Takový typ chleba a pečiva obsahuje totiž vyšší obsah vlákniny a minerálních látek, což je pro naše tělo mnohem přínosnější. Další výhodou je, že nás více zasytí.
Horský chléb Lidl se hodí jak k polévce, tak k zeleninovému salátu. Výborný bude i namazaný máslem nebo nějakou výraznou pomazánkou. Máte-li čas, tak si zkuste upéct svůj vlastní chléb doma, budete pak mít z jeho konzumace dvojnásobný požitek. V našich receptech se můžete libovolně inspirovat, najdete tam například pšenično-žitný slunečnicový chléb nebo maximálně jednoduchý žitný chléb, na který vám stačí jen tři snadno dostupné ingredience (voda, žitná mouka chlebová a sušené droždí).