Kečup jemně pálivý Hellmann´s
Kečup jemně pálivý Hellmann´s obsahuje vodu, rajčatový protlak, ocet kvasný lihový, jedlou sůl, sušenou zeleninu (cibule, česnek), koření (kajenský pepř), pepř černý, bobkový list a hřebíček.
Kečup společně s majonézou a hořčicí patří mezi nejvíce používaná ochucovadla. Jeho nespornou výhodou je o dost nižší kalorická hodnota (oproti majonéze nebo tatarce). Nevýhodou je však vysoký obsah cukru, který není pro naše tělo zdravý. Přiměřená porce kečupu nám však nijak zásadně neublíží.
Kečup jemně pálivý Hellmann´s se používá jako ochucovadlo nebo doplněk k různým jídlům. Typicky se podává k vařeným párkům, pečeným klobásám, vaječným omeletám, tortilám nebo toustům. Dále se používá na pizzu, langoše nebo do těstovin. Kečup je možné zakoupit jak klasický, tak i pálivý, extra nebo jemně pálivý.