Knäckebrot Burger celozrnný
celozrnný knäckebrot Burger je složen z žitné mouky, ječné sladové mouky (5 %) a soli. Výrobek také obsahuje stopy sušeného mléka a sezamového semínka.
celozrnné pečivo obsahuje oproti pečivu z bílé mouky více vlákniny a důležitých výživných látek. Obsažená vláknina podporuje peristaltiku střev a na delší dobu zasytí. Kromě toho je prevencí rakoviny (zejména rakoviny tlustého střeva). Vyšší obsah vitamínů a minerálních látek v celozrnném pečivu se postará o výživu vašeho těla a může jej ochránit před některými nemocemi. Pokud držíte redukční dietu, dávejte pozor na množství výrobku, které zkonzumujete. Knäckebrot obsahuje jen málo vody a má proto vyšší energetickou hodnotu než klasické pečivo.
knäckebrot je ideální na dlouhé cesty, protože je trvanlivý a nezplesniví vám. Celozrnný knäckebrot můžete konzumovat jen tak samotný jako snack nebo je vhodný jako lehká svačinka - na sladko (namazaný vrstvou tvarohu či žervé, obložený ovocem) či na slano (různé druhy pomazánek, kvalitní sýr, libová šunka a trocha zeleniny aj.). Výrobek obsahuje větší množství vlákniny, a proto je důležité dodržovat správný pitný režim.