Křehké plátky sýrové Michelské pekárny
Křehké plátky sýrové Michelské pekárny nám nabízí hlavně sacharidy. Základem křehkých sýrových plátků je pšeničná krupice, která se míchá s pšeničnými otrubami, sýrovým výrobkem (sušená syrovátka, tavený sýr, sůl, aroma) a dochucuje cukrem a solí.
Pozitivem výrobku je obsah otrub, které jsou zdrojem vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Křehké plátky obsahují méně vody, než klasické pečivo, a proto je jejich energetická hodnota o něco vyšší. Pokud se tedy snažíte zhubnout, tak nebudou zcela nejlepší volbou, a to i proto, že vás příliš nezasytí.
Křehké plátky sýrové Michelské pekárny se díky své struktuře často využívají jako zdroj energie na různé výlety nebo i do práce. Dejte však raději přednost přírodním (neochuceným) křehkým plátkům a obložte je kvalitním sýrem, který neobsahuje příliš mnoho tuku, sýrem cottage nebo sýrovo-česnekovou pomazánkou.