mozzarella Lovilio
Mozzarella Lovilio obsahuje plnotučné mléko, jedlou sůl, regulátor kyselosti: kyselinu citronovou a mikrobiální syřidlo. Jedná se o měkký sýr jemné chuti ve slaném nálevu, který obsahuje minimálně 42% tuku v sušině.
Mozzarella je zdrojem mléčných bílkovin a tuků. Tento sýr se velmi dobře hodí do racionálního jídelníčku zdravých a aktivních osob. Potřebujete-li zredukovat svou hmotnost, pak sledujte zkonzumované množství sýru a raději volte variantu s označením 'light', která obsahuje méně tuku a kalorií.
Mozzarella Lovilio výborně chutná v kombinaci s rajčaty, čerstvou bazalkou a pár kapkami olivového oleje, doplněná čerstvým křupavým italským pečivem. Sýr mozzarella se používá do těstovinových jídel, k přípravě klasických i odlehčených lasagní (low carb cuketové lasagně), klasické i celozrnné pizzy.