mražená zelenina mrkev, hrášek, kukuřice Albert
Mražená zelenina mrkev, hrášek, kukuřice Albert se hodí jako příloha k masu i k rybám. Zelenina nám do jídelníčku dodává hlavně sacharidy a vlákninu, obsahuje ale také i bílkoviny.
Zelenina je pro naše zdraví velmi prospěšná, a to i ta mražená. Obsahuje totiž velké množství vlákniny, která je nezbytná pro správnou činnost našich střev, obsahuje i hodně vitamínů, minerálních látek a vody. Mrkev je výborná pro náš zrak, aby se však z ní naše oči mohli radovat, tak je potřeba ji jíst společně s trochou tuku (olivový olej, přepuštěné máslo, ...).
Mražená zelenina mrkev, hrášek, kukuřice Albert se snadno upravuje. Stačí ji povařit ve vodě, na páře nebo rychle orestovat na pánvi s máslem. Pak lze přidat do těstovin, rýže či pohanky. Pak z ní můžete vykouzlit třeba i pečenou rýži nebo krůtí prsa s kroupami.