Pasta spaghetti integral (celozrnné špagety Adriana) se vyrábí z celozrnné mouky z tvrdé pšenice Triticum durum.
Špagety jsou těstoviny, a tak nám nabízí hlavně sacharidy. Výhodou celozrnných těstovin, že obsahují více vlákniny než obyčejné, a tak nás mnohem lépe zasytí. Dále je důležité i jak těstoviny zkombinujete, pokud vsadíte na zeleninu a libové maso, tak budeme mít kvalitní a výživné jídlo.
Pasta spaghetti integral (celozrnné špagety) Adriana se připravují vařením v osolené vodě po dobu 7 až 9 minut. Dle instrukcí by se měl použít 1 litr vody na 100 g těstovin. Špagety pak můžete dále upravovat dle svých chutí. Skvěle chutnají se zeleninou, masem, omáčkami nebo sýrem. Chybí-li vám nápady, pak nahlédněte do našich receptů a inspirujte se (celozrnné špagety s cuketovými knedlíčky nebo s kuřecími játry, ...).