Podmáslový chléb Lidl
Podmáslový chléb Lidl obsahuje pšeničnou a žitnou mouku, sůl, vodu, podmáslí a další složky. Vyznačuje se křupavou kůrkou a měkkou střídkou s příchutí podmáslí.
Konzumace pečiva přináší do našeho jídelníčku hlavně sacharidy a vlákninu. Celozrnné nebo grahamové pekařské výrobky jsou bohatší jak na vlákninu, tak i na živiny. Takové pečivo nás i na déle zasytí a sníme ho méně.
Podmáslový chléb Lidl poslouží jako základ pro snídani, svačinu nebo večeři. Abyste vytvořili vyvážené jídlo, tak k němu přidejte zdroj bílkovin (libová šunka, méně tučný sýr, tuňák, rybičky nebo losos ve vlastní šťávě, ...) , zdravých tuků a vitamínů (čerstvá zelenina, zeleninový salát, ...). Velmi dobrým zdrojem bílkovin jsou také různé domácí pomazánky, zkuste třeba tvarůžkovou s cibulí, avokádovou s vejcem, tuňákovou, rybičkovou nebo tvarohovou.