Proteinový chléb Hradecká pekárna
Proteinový chléb Hradecká pekárna se skládá z pekařské směsi, pitné vody, sezamu, pekařského droždí, vlákniny psyllium a konzervantu (kyseliny sorbové).
Tento proteinový chléb obsahuje více bílkovin než běžné chleby a bílé pečivo. Je také obohacený o vlákninu psyllium, která zvyšuje jeho sytící schopnost a prospěšnost pro naše zažívací ústrojí. Tento výrobek obsahuje lepek, a tak není vhodný pro osoby s celiakií nebo alergií na lepek.
Když proteinový chléb namažeme domácí pomazánkou, například jáhlovou, fazolovou nebo mrkvovou, tak bude skvěle chutnat i dobře zasytí. Přidat také můžete i vařené vejce, tuňáka či lososa ve vlastní šťávě, cottage sýr nebo syrečky, jídlo pak bude vydatnější, protože bude obsahovat ještě více bílkovin. Nezapomeňte také na čerstvou zeleninu, která vám přidá cenné vitamíny a minerální látky.