Rybíz v medu Včelařství Domovina
MED S ČERNÝM RYBÍZEM > složení: 96% květový pastovaný med, 4 % lyofilizovaný černý rybíz > pastování medu je proces, který med nepoškozuje, med je pastován za studena > lyofilizované mrazem sušené ovoce > pouze med a černý rybíz = jednoduché 100% přírodní složení Rybízová mega dávka vitamínu C už nikomu úsměv nezkřivý. Tyto malé černé bobulky v kombinaci s pastovaným medem nechutnaly nikdy líp.
Skladování: teplota do 25 °C, vlhkost do 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici
Konzistence ochuceného medu s černým rybízem Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med. Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)