Spaghetti integrale di grano duro (celozrnné špagety) San Fabio se vyrábí z celozrnné mouky z tvrdé pšenice Triticum durum.
Těstoviny, jak klasické, tak i celozrnné, jsou zdrojem sacharidů. Celozrnné těstoviny obsahují více vlákniny než obyčejné, a tak nás lépe zasytí. Vždy hodně záleží s čím těstoviny zkombinujete, pokud vsadíte na zeleninu a libové maso, tak vytvoříte kvalitní a výživné jídlo.
Spaghetti integrale di grano duro (celozrnné špagety) San Fabio se vloží do osolené vroucí vody a vaří se po dobu 7 až 9 minut. V ideálním případě by měl být vždy 1 litr vody na 100 g těstovin. Uvařené špagety pak můžete kombinovat dle své chuti, se zeleninou, masem, omáčkami nebo sýrem. V našich receptech se můžete inspirovat a vyzkoušet například ty s cuketovými knedlíčky nebo s kuřecími játry.