Dýňová švýcarka z mateřského kvásku Bread Way
Dýňová švýcarka z mateřského kvásku Bread Way se připravuje z pšeničné mouky, vody, mateřského kvásku, semena dýně, extra panenský olivový olej, jedlou sůl, zlepšující přípravek, sušený kvas, konzervant: octan vápenatý a droždí.
Ze tří základních makroživin je pečivo zdrojem sacharidů. Při nákupu pečiva si čtěte jeho složení a
Dýňová švýcarka z mateřského kvásku Bread Way je vhodná k přípravě svačiny na cesty i do práce. Stačí ji rozříznout a naplnit ji dle své chuti. Vhodné je použít zdroj kvalitních bílkovin, tuku i vitamínů. Například je tedy vhodná kombinace trošky másla, vysokoprocentní šunky a ledového salátu, další možností je například kombinace mozzarelly, rajčat a rukoly. Dýňová semínka jsou velmi chutná a velmi dobře chutnají i na chlebu.