Lámankový chléb vícezrnný krájený Albertovo pekařství
Lámankový chléb vícezrnný krájený Albertovo pekařství obsahuje především sacharidy. Jeho výhodou je, že je bohatý na vlákninu.
Pokud si vyberete kvalitní pečivo, tak svému tělu dodáte potřebné živiny, kvalitní sacharidy a vlákninu. I při redukci hmotnosti má pečivo a přílohy v jídelníčku své důležité místo a funkci. Díky vláknině totiž pomáhá ke správné funkci střev a jejich vyprazdňování.
Lámankový chléb vícezrnný krájený Albertovo pekařství by se po otevření měl spotřebovat ideálně do 24 hodin. Tento chléb můžete jíst jak na snídani, tak na svačinu nebo večeři. Poněvadž chléb je zdrojem sacharidů, tak je vhodné k němu přidat kvalitní bílkoviny. Vsaďte na kvalitní šunku, méně tučný sýr, domácí pomazánku (sýrovou, avokádovou, tuňákovou, jáhlovou, fazolovou, tvarohovou, ...), cottage sýr nebo tvarůžky.