šunka Moravia 95% masa Pikok
Šunka Moravia 95% masa Pikok je tepelně opracovaný masný výrobek, který neobsahuje lepek. Ve složení se vyskytuje vepřové maso, pitná voda, dusitanová solicí směs: jedlá sůl, konzervant E250, stabilizátory: E451, E450, cukr antioxidant: E250
Šunka je potravina, ve které dominují bílkoviny, jenž jsou nezbytnou složkou naší stravy. Konzumace bílkovin pomáhá posilovat naše svaly i ostatní tkáně. Navíc tato makroživina nás nejlépe zasytí, a tak nebudeme mít za chvíli opět znovu hlad.
Šunka Moravia 95% masa Pikok by se měla uchovat při teplotě od 0°C až do +5°C. Po otevření je ideální ji spotřebovat do 24 hodin. Šunka se nejčastěji kombinuje s pečivem nebo chlebem. Další možností je přidat ji do různých jídel (šunkafleky, zapečená cuketa se šunkou a riccotou, rizoto, ...) nebo s ní ozdobit pizzu či naplnit tortilu.