tavený sýr plátkový Milbona
Tavený sýr plátkový Milbona se vyrábí z sýru, pitné vody, másla, sušeného odstředěného mléka, mléčné bílkoviny, sušené sladké syrovátky, tavicí soli: polyfosforečnany, fosforečnany sodné, citronany sodné a jedlou sůl.
Z pohledu zdraví tento výrobek není nejlepší volbou. V jeho složení se totiž vyskytuje celá řada umělých látek, které našemu tělu nijak neprospívají. Jedná se například o tavicí soli, které mohou být i zdrojem různých alergií či kožních problémů.
Tavený sýr plátkový Milbona je určen k doplnění pečiva či chleba. Avšak se také často používá i k přípravě různých sýrových omáček, které se pak používají na těstoviny nebo k masu. Další možností využití je k zapékání různých pokrmů (zapečené těstoviny, brambory, brokolicový koláč, ...).