BiFido bílý jogurt Albert
výrobek je složen z mléka, mléčné bílkoviny, jogurtové kultury a probiotických kultur (Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus).
mléčné produkty s probiotickými kulturami jsou zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek (vápník, fosfor) i vitamínů (zejména řady B). Jsou lépe stravitelné, než mléko a obsahují také méně laktózy. Pokud vám tedy klasické mléko dělá potíže a máte jen lehčí formu laktózové intolerance, je pravděpodobné, že mléčné výrobky podobného typu vám nebudou činit potíže. Bílý jogurt BiFido Albert Quality je vhodné zařadit do racionálního jídelníčku.
výrobek lze použít k přímé konzumaci (třeba na svačinu, když vás tlačí čas) nebo se může stát součástí snídaňových směsí (místo jogurtu). Hodí se ale i do salátových zálivek (s koprem či jinou bylinkou vám jistě zachutná) nebo jím lze nahradit mléko v některých moučnících (bublanina aj.).