Valašská kyška Mlékárna Valašské Meziříčí
Valašská kyška Mlékárna Valašské Meziříčí je kysaný mléčný výrobek, v jehož složení najdeme mléko, mléčnou kulturu a probiotické kultury (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Streptococcus thermophilus).
Kysané mléčné výrobky podporují zdraví naší střevní mikroflóry, která je velmi důležitá pro správné trávení potravin a následného vstřebávání živin. Čisté mléčné výrobky bez přidaného cukru jsou výborným zdrojem kvalitních bílkovin, které podporují růst našich svalů.
Valašská kyška Mlékárna Valašské Meziříčí by se měla uchovávat při teplotě od 2 do 8 °C a spotřebovat do data uvedeného na obalu. Valašská kyška lze využít různými způsoby, například do smoothie, koktejů nebo i při pečení chleba s mákem nebo při přípravě buchtiček s krémem.