chlebánek pšenično žitný Venezia
Chlebánek pšenično žitný Venezia se peče ze směsi pšeničné a žitné mouky. Z výživového hlediska nám nabízí převážně sacharidy. Je zde také zastoupena vláknina.
Pečivo, které je bohaté na vlákninu, nás mnohem lépe a na delší dobu zasytí. Dále také podporuje správnou činnost našeho trávícího systému a usnadňuje i vyprazdňování. Vybírejte si kvalitní pečivo, které neobsahuje konzervanty, barviva a přídatné látky.
Chlebánek pšenično žitný Venezia si můžete dát jak na snídani, tak i na večeři. Hodí se i na cesty, můžete ho rozříznout a naplnit dle své chuti. Dbejte na to, aby výsledný pokrm byl vyvážený. Toho nejlépe dosáhnete pokud zvolíte kvalitní zdroj bílkovin (méně tučný sýr, tofu, plátek masa, drůbeží šunku, tvarohovou pomazánku, ...) a přidáte čerstvou zeleninu (listy salátu, plátky okurky, ředkvičky, kousek papriky, ...).