Bramboračka s vejcem
Hodnocení receptu
Ingredience
30 x 1 g
50 x 1 g
50 x 1 g
kus (12 g)
3 x malá porce (150 g)
5 x porce (50 g)
2 x porce (150 g)
porce (50 g)
porce (150 g)
malý kus (50 g)
3 x porce (3 g)
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
1 g
Postup přípravy receptu
1
Vše uvaříme společné do měkka, zeleninu na kostky, 1 mrkev, cibuli a celer vaříme celé a po uvareni vyjmeme, dochutíme sůl, pepř, česnek a majoranka, zaklepneme vejce přes vidličku.
2
Podáváme.
1 417 kcal
Také 5 932 kJ ● Energetická hodnota
43,1 g
Doporučený denní příjem: 118 g
186 g
Doporučený denní příjem: 182 g
Cukry
38,4 g
53,4 g
Doporučený denní příjem: 53 g
Nasycené mastné kyseliny
26 g
Trans mastné kyseliny
1,4 g
Mononenasycené
15,8 g
Polynenasycené
4,3 g
Cholesterol
336 mg
Vláknina
39,3 g
Doporučený denní příjem: 27.5 g
Sůl
0,22 g
Vápník
572 mg
Sodík
0 g
Voda
730 g
PHE
2 128 mg
82%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Paušální výdej
Lehce aktivní
Složení nutričních hodnot
15 %
66 %
14 %
19 %
9 %
Podkategorie
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku

Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.

Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.

Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.