Vepřové maso pomalu dušené
Hodnocení receptu
Ingredience
150 x 1 g
kus (100 g)
100 g
1 g
3 x 1 g
50 x 1 g
lžička (5 g)
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
porce
Postup přípravy receptu
1
Maso, mrkev a celer nakrájíme na stejně velké kostky.
2
Na rozpálené pánvi opečeme nejprve maso, aby se ze všech stran zatáhlo. Poté k němu přidáme zeleninu.
3
Osolíme a opepříme podle chuti, přidáme mletou papriku a zalijeme rajčatovým pyré.
4
Pomalu dusíme pod pokličkou, dokud není zelenina a maso měkké (alespoň 1 hodinu).
5
Podáváme ozdobené sezamovými semínky a troškou mleté papriky.
375 kcal
Také 1 570 kJ ● Energetická hodnota
33,7 g
Doporučený denní příjem: 118 g
14,5 g
Doporučený denní příjem: 182 g
Cukry
9,9 g
18,9 g
Doporučený denní příjem: 53 g
Nasycené mastné kyseliny
8 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
1,1 g
Polynenasycené
1,3 g
Cholesterol
-
Vláknina
7 g
Doporučený denní příjem: 27.5 g
Sůl
3 g
Vápník
100 mg
Sodík
0 g
Voda
88,5 g
PHE
1 684 mg
29%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Paušální výdej
Lehce aktivní
Složení nutričních hodnot
50 %
22 %
15 %
28 %
12 %
Podkategorie
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku

Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.

Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.

Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
KalorickeTabulky.cz © 2025 Všechna práva vyhrazena.