Boni jogurt bílý 3% tuku
jogurt je výrobek z mléka, který musí obsahovat minimálně 10 miliónů živých mikroorganismů v 1 gramu na konci doby spotřeby.
protože se jedná o výrobek se sníženým obsahem tuku (tj. do 3 %), je možné jej zařadit nejen v rámci redukčního režimu. Mléko a mléčné výrobky hrají důležitou roli ve zdravé a vyvážné stravě. Jsou doporučovány ve výživových směrnicích, ve všech členských státech EU. Jedná se o přírodní produkty, které nám poskytují důležité živiny, ať už vysoce kvalitní mléčné bílkoviny, či minerály (vápník, fosfor, draslík, hořčík a zinek), tak také vitamíny ( A, D, B2, B6, B12), jež jsou nezbytné ve všech etapách života. Vědecké studie ukazují, že mléčné výrobky jako součást zdravé výživy, mají kromě své výživové hodnoty také celou řadu zdravotních účinků. Mléčné potraviny pozitivně přispívají ke zdravému stavu kostí, řízení tělesné hmotnosti, ale i k aspektům metabolického syndromu, jako je kontrola glukózy nebo krevního tlaku.
kupujte kvalitní bílé jogurty bez obsahu želatiny, škrobu a dalších látek, které nemají v jogurtech být.