tvaroh jemný hrudkovitý Rajo
Tvaroh jemný hrudkovitý Rajo je mléčný výrobek, jenž je složen z pasterizovaného mléka a mlékárenských kultur.
Tvaroh je zdrojem hodnotných a zároveň pro tělo lehce využitelných bílkovin a obsahuje také další zdraví prospěšné látky. Zastoupeny jsou zejména vitamíny řady B, retinol či betakaroten. Z minerálních látek je významný obsah fosforu, draslíku, či vápníku. Tvaroh s nízkým obsahem tuku patří na racionální jídelníček, i jídelníček osob s redukční dietou.
Tvaroh jemný hrudkovitý Rajo je univerzální potravina, kterou můžete uplatnit při přípravě slaných (pomazánky, slané koláče, rolády, ...) i sladkých pokrmů (rýžový nákyp, ovocné tvarohové knedlíky, palačinky, ...). Často se používá i při pečení (tvarohový koláč, fit bábovka, banánovo-tvarohový chlebíček, ...).