Kuře v krémové omáčce s česnekem
Hodnocení receptu
Ingredience
600 x 1 g
17 x porce (3 g)
100 x 1 ml
1 g
1 g
2 x 1 g
3 x 1 g
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
1 g
Postup přípravy receptu
1
Kuřecí maso omyjte, dobře osušte papírovými utěrkami, naporcujte na menší kousky a ochuťte solí a pepřem.
2
Rozpalte hlubší pánev na středním plameni, přidejte lžíci olivového oleje a osmažte na něm kuřecí řízky z obou stran dozlatova. Vyjměte maso z pánve a nechte stranou.
3
Z pánve slijte přebytečný vypečený tuk. Přidejte lžíci olivového oleje a restujte celé stroužky česneku, až lehce zezlátnou. Vraťte maso do pánve, zalijte vývarem, bílým vínem a jogurtem. Zmírněte oheň a nechte dusit.
4
Přidejte tymián, sůl, pepř a mletou papriku. Omáčku nechte lehce zredukovat. Podávejte horké.
5
Prima tip: Na závěr můžete celou pánev strčit do trouby pod gril asi na minutu, aby byla kůrčička na povrchu křupavá.
1 066 kcal
Také 4 464 kJ ● Energetická hodnota
151 g
Doporučený denní příjem: 118 g
38,2 g
Doporučený denní příjem: 182 g
Cukry
7,2 g
21,7 g
Doporučený denní příjem: 53 g
Nasycené mastné kyseliny
7 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
0,01 g
Polynenasycené
0,13 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
2,3 g
Doporučený denní příjem: 27.5 g
Sůl
1,7 g
Vápník
31,3 mg
Sodík
g -
Voda
52,5 g
PHE
7 566 mg
28%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Paušální výdej
Lehce aktivní
Podobné recepty
kuřecí s hlívou a zeleninou
placičky z mozzarelly
Hovězí tokáň na červeném víně
Krkonošská kuřecí játra
Složení nutričních hodnot
72 %
18 %
3 %
10 %
3 %
Podkategorie
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku

Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.

Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.

Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
KalorickeTabulky.cz © 2025 Všechna práva vyhrazena.