Potraviny
keyboard_arrow_right
Éčko - Přijatelné
keyboard_arrow_right
E1451

E1451

Acetylovaný oxidovaný škrob

Látka se používá jako stabilizátor, zahušťující látka či jako emulgátor. Pravděpodobně nemá nežádoucí účinky. Proběhla řada studií na krysách, kde nebyly dokázány žádné závažné efekty, který by vedly k omezení použití látky v potravinách.
Látka je v ČR (celé EU) povolena.
Název Energetická hodnota (kcal) Bílkoviny (g) Sacharidy (g) Tuky (g) Vláknina (g)
0 0 0 0
94 1,2 22 0,2 2
0 0 0 0 0
12,3 0,5 1 0,7
151 12,4 0,94 10,9
15,8 0,82 2,3 0,18 0,93
57,6 10 3,5 0,3
84,5 1,7 18,6 0,1 1,4
73,2 0,4 17 0 2
4,4 0,2 0 0,4 0
Na stránku:
1 - 10 z  865965
keyboard_arrow_left
1
keyboard_arrow_right
phone Stáhni si aplikaci
App
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Hodnocení