Potraviny
keyboard_arrow_right
Éčko - Neškodné
keyboard_arrow_right
E419

E419

Guma ghatti

Guma ghatti neboli indická guma je látka vyskytující se v rostlinách druhu Anogeissus latifolia, které se nacházejí především v Indii, Africe a na Srí Lance. Používá se jako stabilizátor a emulgátor.
Zatím nejsou známy žádné nežádoucí účinky, je to pravděpodobně bezpečná látka. V ČR (celé EU) není povoleno používat tuto látku jako přídatnou látku do potravin. V USA je používání povoleno (GRAS látka).
Název Energetická hodnota (kcal) Bílkoviny (g) Sacharidy (g) Tuky (g) Vláknina (g)
0 0 0 0
94 1,2 22 0,2 2
0 0 0 0 0
12,3 0,5 1 0,7
151 12,4 0,94 10,9
15,8 0,82 2,3 0,18 0,93
57,6 10 3,5 0,3
84,5 1,7 18,6 0,1 1,4
73,2 0,4 17 0 2
4,4 0,2 0 0,4 0
Na stránku:
1 - 10 z  864982
keyboard_arrow_left
1
keyboard_arrow_right
phone Stáhni si aplikaci
App
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Hodnocení