Bramborové placičky s tuňákovým dipem
Hodnocení receptu
Ingredience
100 g
porce (10 g)
kus (55 g)
0,2 g
50 g
2 x porce (3 g)
0,5 x 50 g
20 x 1 g
20 x 1 g
porce (10 g)
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
porce
Postup přípravy receptu
1
Placky: Nastrouháme syrové brambory, smícháme s nasekanou petrželkou, vejcem, moukou, utřeným česnekem a špetkou soli a pepře.
2
Vytvarujeme placičky a opékáme dozlatova z obou stran.
3
Dip: do mističky vyklopíme půlku tuňáka, dvě lžíce jogurtu, nastrouhanou ředkvičku a osolíme. Podle chuti přidáme citronovou šťávu.
410 kcal
Také 1 715 kJ ● Energetická hodnota
19,9 g
Doporučený denní příjem: 118 g
62,2 g
Doporučený denní příjem: 182 g
Cukry
3,9 g
8,4 g
Doporučený denní příjem: 53 g
Nasycené mastné kyseliny
2,4 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
2,4 g
Polynenasycené
1 g
Cholesterol
248 mg
Vláknina
2,9 g
Doporučený denní příjem: 27.5 g
Sůl
0,53 g
Vápník
118 mg
Sodík
0 g
Voda
90,1 g
PHE
1 006 mg
13%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Paušální výdej
Lehce aktivní
Podobné recepty
pohanka se zeleninou
placičky z mozzarelly
Kuřecí maso v mandlovém těstíčku
Krůtí burger s vařenou zeleninou
Složení nutričních hodnot
22 %
69 %
4 %
9 %
3 %
Podkategorie
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku

Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.

Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.

Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
KalorickeTabulky.cz © 2025 Všechna práva vyhrazena.