Potraviny
keyboard_arrow_right
Vitamín
keyboard_arrow_right
Vitamín P (biovlavonoidy)

Vitamín P (biovlavonoidy)

Mezi základní přírodní zdroje vitamínu P patří:
citrusové plody (zvláště jejich bělavá slupka pod kůrou), meruňky, borůvky, šípek, třešně, pohanka
K čemu vitamín P potřebujeme?

zvyšuje účinnost vitamínu C
pomáhá léčit otoky
pomáhá při poruchách vnitřního ucha, závratích
působí preventivně proti infekcím
snižuje krvácení dásní
posiluje stěny kapilár a brání jejich poškození
Název Energetická hodnota (kcal) Bílkoviny (g) Sacharidy (g) Tuky (g) Vláknina (g)
0,4 0 0,1 0
77,6 0,6 17 0,4 2
65,8 1 12,9 0,3 4
9,3 0,68 0,97 0,3
424 22,6 44 17 3
428 22,7 44 17
45,6 1,1 10 0,1 0,2
41,1 0,5 9 0,14 1
0 0 0 0 0
100 7 7 4,5 1,8
Na stránku:
1 - 10 z  328
keyboard_arrow_left
1
keyboard_arrow_right
phone Stáhni si aplikaci
App
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Hodnocení