knäckebrot žitný Racio
Knäckebrot žitný Racio se vyrábí pouze ze tří ingrediencí, a to z celozrnné žitné mouky, žitné mouky a soli. Z výživového hlediska je tvořen především sacharidy, ale obsahuje i hodně vlákniny.
Celozrnné výrobky jsou pro naše zdraví přínosnější právě díky svému vyššímu obsahu vlákniny, která je důležitá pro správnou činnost našich střev a snadné vylučování. Další pozitivní vlastností vlákniny je její sytící schopnost, a menší obsah kalorií v dané potravině.
Knäckebrot žitný Racio nabízí opravdu rychlé řešení dopolední nebo odpolední svačiny. Když ho zkombinujete s kvalitní bílkovinou (vařené vejce, cottage sýr, šunka s vysokým obsahem masa, ...) a čerstvou zeleninou, tak bude vaše svačina i skvěle vyvážená. Pokud v kuchyni rádi zkoušíte nové recepty, pak se můžete pokusit o vlastní kváskový knäckerbrot.