Pstruh s růžičkovou kapustou a petrželí
({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})Hodnocení receptu
Recept jsi již ohodnotil/a
Ingredience
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
500 x 1 g
60 x 1 g
300 x 1 g
1 g
1 g
3 x porce (3 g)
40 x 1 g
4 x 100 g
5 x 1 ml
10 x 1 g
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
Postup přípravy receptu
1
Všechny kapustičky zbavíme zažloutlých suchých listů. Odkrojíme tuhou část a rozkrojíme na poloviny.
2
Velkou pánvičku rozehřejeme a nalijeme na ni lžíci oleje. Na olej dáme opékat nahrubo nakrájenou cibuli, kolečka oloupané petržele a růžičkovou kapustu.
3
Ochutíme propasírovaným česnekem, solí a čerstvě mletým pepřem.
4
Vmícháme 3 lžíce mletých lískových ořechů. Společně opékáme asi deset minut. V polovině času lehce podlijeme vodou (asi 100 ml). Celou dobu opékáme na vyšší teplotu, poměrně zprudka. Kapusta i petržel musí zůstat křupavé, za tuto dobu mohou lehce zkaramelizovat.
5
Až zeleninu podlijeme vodou, tedy v polovině opékání, začneme připravovat lososa.
6
Na vedlejší horkou pánev dáme kousek másla a také filety ze pstruha. Nejprve kůží dolů.
7
Postačí, když budou osolené a opepřené. Případně velice lehce ochucené česnekem. Zprudka je opečeme z obou stran. Pstruh bude hotový rychle, většinou mu postačí minuta, dvě z každé strany. Záleží na tloušťce filetu.
8
Na talíři podáváme kapustičky s petrželí a na nich filety ze pstruha. Posypeme zbylými praženými lískovými ořechy.
{{data.energy}}1 515 kcal
Také {{data.energyAlt}}6 342 kJ ● Energetická hodnota
{{data.protein}}107 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.protein | number: 0}} g
{{data.carbohydrate}}85,9 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukry
{{data.sugar}} 36 g
{{data.fat}}80,7 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fat | number: 0}} g
Nasycené mastné kyseliny
{{data.saturatedFattyAcid}} 15,9 g
Trans mastné kyseliny
{{data.transFattyAcid}} 0,27 g
Mononenasycené
{{data.monoSaturated}} 23,6 g
Polynenasycené
{{data.polySaturated}} 6,9 g
Cholesterol
{{data.cholesterol}} 24 mg
Vláknina
{{data.fiber}} 36,1 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fiber}} g
Sůl
{{data.salt}} 0,97 g
Vápník
{{data.calcium}} 308 mg
Sodík
{{data.sodium}} g -
Voda
{{data.water}} 277 g
PHE
{{data.phe}} 5 353 mg
{{calculated.percentage}}%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Míra denní aktivity
Zpět
Dokonči svůj profil
Cílová hmotnost
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
{{targetWeightMessageText}}
Vytvoř svůj účet
{{errors.message}}
Zpět
Registruj se
E-mail
Heslo
Heslo musí mít alespoň 6 znaků!
{{errors.message}}
Zpět
Odeslali jsme Ti verifikační e-mail!
Do pár minut Ti přijde verifikační e-mail na {{profile.email}}. V e-mailu klikni na tlačítko “Dokonči registraci” a poté se přihlas.
Zpět
Přihlásit se
E-mail
Heslo
{{errors.message}}
Zapomenuté heslo?
Zpět
Zapomenuté heslo?
Zadej e-mail uvedený při registraci. Poté Ti na tento e-mail bude zasláno nové heslo.
E-mail
Zpět
Odesláno
Na e-mail bylo zasláno nové heslo!
Podobné recepty
Grilovaný losos na medu
Fit zelný salát s tuňákem
Kuřecí maso v mandlovém těstíčku
Krůtí burger s vařenou zeleninou
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Premium uživatelé nevidí reklamy
Podkategorie
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku
Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.
Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.
Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.